Shutterstock

Dit is het luxe huis waar Trump nu woont

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Trump moest dan misschien zijn geliefde Witte Huis afstaan, maar hij zit er alsnog warmpjes bij. De oud-president woont vanaf deze week weer op zijn resort Mar-a-Lago, in de Amerikaanse staat Florida.

Trump kocht de gigantische lap grond met het luxe huis in 1985. Naast zijn eigen huis is er ook een exclusieve club op het landgoed, speciaal voor rijke Amerikanen. Die laten zich, net als Trump, graag in de watten leggen op Mar-a-Lago. Het resort heeft naast zo’n 126 kamers ook tientallen badkamers, vijf tennisbanen, enorme zwembaden en verschillende spa’s.

Boze buren

Niet iedereen is blij met de terugkeer van de oud-president. Buren van Mar-a-Lago zien de president liever verdwijnen. Ze zijn bang dat grote groepen Trump-fans naar de buurt zullen trekken om een glimp van hem op te vangen. Ook hebben ze geen trek in de strenge beveiliging die de oud-president om zich heen heeft. 

Rijk

Mar-a-Lago ligt in Palm Beach, een zonnige plek aan de Amerikaanse kust. Trump is daar niet de enige rijke stinkerd. 1 procent van de rijkste Amerikanen woont hier in de buurt. Naast het resort liggen tientallen andere enorme villa’s met bijna allemaal een eigen privé-strand. De werkeloze Trump heeft dus genoeg vermaak in de buurt!

Hier zie foto's van Mar-a-Lago:

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock

Anderen lazen ook: Hoogste bieder mag Trump-casino opblazen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook