Shutterstock

Dit nieuwe restaurant heeft alleen toetjes op de kaart

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Toetjes, toetjes en nog eens toetjes... Zoetekauwen opgelet! Binnenkort opent in Apeldoorn een restaurant met alleen maar desserts op de kaart. 

Tiramisu, een bananensplit, chocolademousse of toch gewoon een ijsje. Ben jij ook zo iemand die nooit kan kiezen als het tijd is voor het nagerecht? Daar hoef je je in het nieuwe pop-up restaurant De Dessert Club, dat binnenkort in Apeldoorn opent, geen zorgen over te maken. 

Steak van chocola

De bedenker van het restaurant kwam op het idee door een toetjesrestaurant op het Indonesische eiland Bali. Hij ging langs bij verschillende taarten- en toetjesmakers in Nederland en stelde zo een toetjes-menu van wel zeven gangen samen. En daar staan desserts op die je niet meteen verwacht. Denk aan steak van chocola met aardappels van passievrucht. Of een slush puppie van sinaasappel met een parfum van rozenblaadjes. Zo'n heel menu gaat 55 euro kosten.

De tekst gaat door onder de afbeelding.

In de Dessertclub staan alleen toetjes op het menu. Beeld: Shutterstock

Toetjeshemel

De Dessertclub gaat op 23 juli open en is bedoeld als tijdelijk restaurant. Dan wordt bekeken of het idee aanslaat. Als dat zo is, blijft deze toetjeshemel misschien wel bestaan. Loopt het water jou al in de mond?

Anderen lazen ook: 3x bijzonder uit eten in coronatijd

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook