Kenichi Morinaga

Dit zijn de grappigste huisdierenfoto’s van 2022

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Myrthe Timmers
Myrthe
Timmers

Heb jij een kat of een hond? Dan weet je vast hoe lastig het is om precies op het juiste moment een foto te maken als Fikkie of Minoes iets grappigs doet. De winnaars van de Comedy Pet Photography Awards voor grappige huisdieren drukten wél op het juiste moment af en dat levert parels van plaatjes op.

Jose BayonNaar links, nee naar rechts. Deze winnaar van de beste hondenfoto heeft zoveel haast om weg te komen voor een sproeier dat zijn pootjes alle kanten op schieten.

Stefan BrusiusStaat die alpaca nou te roken? Hij sleept in elk geval de prijs voor ‘Overige dieren’ in de wacht.

Radim FilipekNee, dat meen je niet? Deze winnaars van beste paardenfoto hebben het heel gezellig samen.

Mehmet AslanPootje uit het raam, pootje op het stuur en rijden maar. Deze hond ziet er wel heel relaxed uit achter het stuur!

Freya SharpeDe wedstrijd had ook een speciale kindercategorie. Freya won met deze foto van haar kat Jack, die niet over, maar door de heg klom.

Judy NussenblattBaasjes gaan vanzelf op hun dieren lijken, toch? David en zijn hond Dudley konden in coronatijd allebei niet naar de kapper en dat leverde warrige coupes en een prijs voor ‘best lijkende baasje en huisdier’ op.

Marko JovanovicBaasjes gaan vanzelf op hun dieren lijken, toch? David en zijn hond Dudley konden in coronatijd allebei niet naar de kapper en dat leverde warrige coupes en een prijs voor ‘best lijkende baasje en huisdier’ op.

Kenichi Morinaga

En de hoofdprijs ging naar… deze twee katten die nek-aan-nek kijken naar iets wat aan de andere kant van het hek gebeurt.

Anderen lazen ook: Mooiste foto's met een drone gemaakt

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook