Beeld vpro
TV

DJ Daan (16): ‘Erg balen dat alles gecanceld is’

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

De documentaireserie Koplopers van de VPRO volgt aanstormende talenten die nu al op kop lopen. Voor dj en producer Daan van Marle (16) is Nederland nog maar het begin. Als het aan hem ligt, is hij over vijf jaar als dj Tommy één van de beste ter wereld. Maar het coronavirus gooit nu even roet in het eten. 

Koplopers 

‘In de documentaire laat ik zien dat ik ambitieus ben. Ik zou graag eerst aan de top willen komen van Nederland en dan wil ik me ook gaan focussen op het buitenland. Ik noem het world domination. Zo wil ik graag met goede en grote artiesten samenwerken, Ronnie Flex bijvoorbeeld, hij is echt mijn grote voorbeeld. En natuurlijk wil ik graag op de dikste plekken staan door het land en uiteindelijk ook in de rest van de wereld!'

beeld vpro

Het allerleukste

‘Afgelopen jaar heb ik zóveel leuke dingen mogen doen. Ik heb mijn eerste single Wildernis samen met Freek Vonk, Paul Sinha & Chip Charlez mogen uitbrengen. Ik heb in de Ziggo Dome gestaan met Ajax en tien keer in een uitverkochte Afas Live gestaan tijdens de theathershow van Freek Vonk. Maar toch vond ik het leukste moment van de afgelopen tijd de clipshoot van Wildernis. Het was zo’n leuke dag met iedereen en ik ben trots op het resultaat!’

De coronacrisis

‘Ik baal er natuurlijk super erg van dat alles nu is gecanceld. Ik zou dit jaar wel op Dutch Valley staan, zo jammer dat dat niet doorgaat. Ik ben veel met mijn familie, ik sport veel en ik ben natuurlijk heel veel muziek aan het maken! Ik heb ook veel contact met andere dj’s die net zo erg balen als ik, maar het is helaas niet anders! Ik probeer gewoon positief te blijven en ik houd altijd contact met mijn fans!

Beeld VPRO

Tips

'Voor kinderen die ook graag aan de slag willen als dj heb ik drie tips. Maak veel draai-uren, hoe meer je draait hoe beter je wordt! Probeer via mensen die je kent leuke boekingen te regelen, ook al gaat dat in deze tijd een beetje moeilijk. En het belangrijkste: Geloof in jezelf. Als jij niet in jezelf gelooft kunnen anderen dat ook niet doen!

 

Anderen lazen ook: Zangeres Stefania: 'Alles wat ik doe, is mijn droom'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps