Eberhard van der Laan

Dochter (11) Van der Laan vraagt lievelingsliedje aan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Eline van der Laan (11) is de dochter van de vorig jaar overleden burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Ze belde gister met radio 3FM en zorgde voor een emotioneel moment. 

Ze belde met dj Herman Hofman om het lievelingsnummer van haar vader aan te vragen: Rebellion (Lies) van de band Arcade Fire. Ze zei daarbij: 'Ik mis hem heel erg, maar ik vind het mooi om naar zijn lievelingsmuziek te luisteren.'

Spelletje

De dj wist niet zo goed wat hem overkwam toen Eline belde om een nummer aan te vragen. Het jonge meisje wilde eigenlijk meedoen aan een spelletje van het radiostation. Dan zou ze eerst een vraag goed moeten beantwoorden voordat de dj het nummer zou draaien.

Ongepast

Eline wilde echt haar best doen, maar dj Herman vond dat niet helemaal passen. Hij liet de tiener zelf vertellen wie haar vader was en wanneer hij was overleden. Hij reageerde daarop met: 'Het lijkt me niet meer dan logisch dat ik gewoon dat nummer ga draaien.' 

Herinnering

'Hij vond het heel erg mooi en daardoor vind ik het ook heel erg mooi. Ik vind het altijd mooi om naar zijn lievelingsmuziek te luisteren. Want dat geeft mij ook weer een mooie herinnering aan hem', vertelde ze.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Maan schrikt van boosheid om grap.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps