Malia Obama huilt bij afscheidspeech vader

Dochter Malia (18) huilt bij afscheid Obama

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Het zit erop. Barack Obama hield gisteren zijn laatste toespraak als president van de Verenigde Staten. Zijn dochter Malia moest ervan huilen.

Obama bedankte eerst alle Amerikanen. Daarna vertelde hij wat-ie allemaal bereikt had in de acht jaar dat hij de baas was van de Verenigde Staten. Hij zei bijvoorbeeld dat de geldzaken er een stuk beter voor staan en dat homo’s eindelijk met elkaar mogen trouwen.  

Trotse vader

Even later noemde hij zijn vrouw Michelle zijn beste vriendin. Ook zei hij dat hij van alles op de wereld het meest trots is op zijn dochters Sasha (15) en Malia (18). Hij noemde ze mooi, slim, enthousiast en lief voor anderen.

Hij zei dat het niet altijd makkelijk is om de dochter van een president te zijn, maar dat ze het heel goed hebben gedaan. Malia moest huilen van die lieve woorden.

Blijven lachen

Op 20 januari stopt Barack Obama er écht mee. Dan neemt Donald Trump het van hem over. Aan het eind van zijn toespraak zei Obama dat de Amerikanen vooral positief naar de toekomst moeten blijven kijken. Ook de Amerikanen die níet op Trump hebben gestemd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps