scoop knuffel

Doe-het-zelf-tips: maak je eigen Scoop-knuffel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

De scholen blijven nog even dicht en dus heb je vast veel tijd over om thuis leuke dingen te doen. Bang zijn dat je je gaat vervelen hoeft niet. Maak bijvoorbeeld eens je eigen Scoop!

Stap 1: Er zijn vier verschillende Scoop-patronen die je kunt downloaden. Je vindt ze hier. Kies er één, print hem en knip 'em uit. Vouw de zwarte lap vilt dubbel en trek het sjabloon over met krijt.

Stap 2: Knip het vilt dubbel uit. Met een veiligheidsspeld houd je de twee lagen op hun plek. Bewaar de restjes. Die heb je nog nodig voor de pupillen. 

Stap 3: Naai de twee delen dicht, maar laat een stukje aan de bovenkant open. Als je het leuk vindt, kun je er nog een labeltje tussen naaien van gekleurd vilt.

Stap 4: Vul de Scoop op door het gat. Vergeet niet de veiligheidsspeld eruit te halen. Met een pen kun je voorzichtig in de armen en benen drukken. 

Stap 5: Naai 'em dan helemaal dicht. 

Stap 6: Plak nu ogen en een mond van wit vilt op met textiellijm. Knip nog twee pupillen uit zwart vilt en plak die op. En klaar is je Scoop!

scoop knuffel

Anderen lazen ook: Meer knutseltips? Je vindt ze hier!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

leuk ik ga er meteen een maken Duimomhoog

bobbie vint leuk!!!

het ziet er heel leuk uit! Duimomhoog Blij

superleuk ik ga meteen beginnen

lol erg leuk Rentweg Vraagtzichaf Blij Oeps Duimomlaag Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.