Trump maakt een ritje

Donald Trump krijgt VIP-coronabehandeling

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Scoop is blij
Malou
van Zwieten

Amerikaanse president Trump bleek vorige week besmet met het coronavirus. Voor de zekerheid werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Maar denk maar niet dat hij daar een gewone behandeling krijgt...

Daar ging de president, gisteren rond half 6. In een gepanterse wagen even de straat op om te zwaaien naar de fans die voor het ziekenhuis stonden. Laten zien dat het goed met 'm ging. De fans waren razend enthousiast, maar het ritje leverde Trump op Twitter veel kritiek op van artsen. 'Iedereen die in die auto zat, moet nu twee weken in quarantaine. Ze kunnen ziek worden. Ze kunnen doodgaan. Door Trump opgedragen om hun leven op het spel te zetten voor poppenkast. Dit is gestoord.'

Maar als de president een ritje wil maken, dan gebeurt dat gewoon. En ook in het ziekenhuis krijgt hij niet de behandeling die ieder ander krijgt. In plaats van één krap bedje heeft Donald Trump zes kamers tot zijn beschikking. Er is een eetzaal met kroonluchter, een vergaderzaal en een kantoor voor de belangrijkste medewerkers. En z'n arts slaapt er ook, want die is 24 uur per dag in de buurt om de president zorg te verlenen. Alles zodat de machtigste man ter wereld zo snel mogelijk weer aan het werk kan. 

Zaterdag leek het even wat slechter te gaan met de president, maar volgens de artsen is Trump inmiddels aan de beterende hand. Als hij vandaag geen klachten meer heeft, mag hij naar huis. Daar moet hij nog wel een tijdje in quarantaine. Net als zijn wassen evenbeeld bij Madame Tussauds.

  

Anderen lazen ook: Drie weken strenge coronaregels.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ondanks dat ik het met je eens ben, is het niet heel neutraal geschreven natuurlijk..

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.