Dove Derrick zoekt huis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Huh? Is er soms geknipt in deze foto? Nee, de Duitse Derrick is een kat-zonder-oren. En hij heeft liefde nodig. Daarom zoekt het asiel waar hij woont een huis voor hem.

Derrick heeft een droevig leven achter de rug. Jarenlang zwierf hij verwaarloosd en vermagerd door de straten van de Duitse hoofdstad Berlijn. Toen iemand hem naar het asiel bracht, bleken zijn oren helemaal dichtgegroeid te zijn. De dierenarts moest ze amputeren.

Detective
Sindsdien hoort Derrick amper nog iets. Maar dat maakt hem niet minder nieuwsgierig! Volgens zijn verzorgers sluipt de kat als een heuse detective door zijn verblijf.

Het enige wat hij nu nog nodig heeft, is liefde. Heel veel liefde. Het asiel hoopt dat iemand met een groot huis en een lekker balkon de dove Derrick snel komt ophalen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Jammer dat je hier niet kunt zien of er al geïnteresseerde zijn of niet. Zou graag weten of hij een goed baasje gevonden krijgt...

Ik wil wel die kat alleen mijn vader is allergisch voor katten

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps