knutselen

Drie ei is een Scoop-ei!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Hoera, het is Pasen. Dan kun je natuurlijk eieren verstoppen, maar je kunt ze ook verSCOOPen. Scoops van maken dus. Een eitje!

Stap 1
Eerst kook je de eieren. Gebruik eieren op kamertemperatuur, eieren uit de koelkast barsten sneller. Doe de eieren in een pan met koud water en doe er een beetje zout bij. Ook dat helpt tegen het barsten. Zet het vuur lager als de eieren koken en laat ze tien minuten koken. Afgieten en laten afkoelen in koud water.

Zwarte eieren 1811 Klein

Stap 2
Verf de eieren met een kwast zwart. Wij hebben dan gedaan met voedselkleurstof. Die kun je bijvoorbeeld kopen bij een bakwinkel. Gebruik je niet-eetbare kleurstof? Eet ze dan niet bij je paasontbijt.

ScoopEi 4 MB 1820Stap 3
Versieren maar! Leef je uit op schele ogen, eierwarm-mutsjes of een hoedje gevouwen van Kidsweek-papier. Of maak van de krant muizentrappetjes en maak daarmee een Scoop die wel van Mars lijkt te komen. Maar misschien ziet jouw PaasScoop er wel heel anders uit. Maak je een foto voor ons? Mailen kan naar redactie@kidsweek.nl.

Weet je waar deze Scoop-eieren perfect bij zouden passen? Bij deze beestachtige paasontbijtjes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

gaaf ga ik proberen

ik werd meteen entosjast

Heel leuk heel misschien ga ik het wel proberen

ik lust geen ei het is zooooooo vies Rentweg

Ik heb het geprobeerd. super leuk ,de 1eerste keer lukte het me niet maar de 2tweede keer wel . ik heb een tip: ik zou sterke lijm gebruiken dan word het veel mooier . je kan het ook plakken met plakband maar dan ziet het er niet uit .als je dat niet heb vraag aan je ouders of je dat kan kopen ,je kan het bij de xenos voor maar $2,15 niet erg duur , dat as de tip. maar het is wel erg leuk. Vraagtzichaf Duimomlaag

Vet ik ga het meteen doen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.