ANP

Driewerf hoera: prinses Alexia is jarig

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het is feest op paleis Huis ten Bosch. Prinses Alexia is vandaag jarig! Ze mag in totaal vijftien kaarsjes uitblazen.

Alexia is het tweede kind van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Hopelijk hoeft haar familie vandaag tijdens haar verjaardagslied niet de hele naam van Alexia te zingen. Dat is namelijk: Alexia Juliana Marcela Laurentien, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau. Lang he?!

TikTok

De prinses kwam laatst plots in het nieuws met haar dansmoves. Op TikTok ging een video viral waarop Alexia dansend en zingend te zien was met vriendinnen. Officieel mag de prinses niet zomaar openbaar op social media, de video werd daarom snel verwijderd.

Enzo Knol

Sinds afgelopen koningsdag weten we veel meer over Alexia. Toen gaf ze via video een interview aan Enzo Knol over haar ouders. 'Ik vind, gezien het werk dat mijn moeder altijd doet, dat ze het heel goed doet', vertelde ze toen over haar moeder Máxima. 'Ze is er altijd en zo niet dan zijn er altijd weer dingen die we samen kunnen doen.'

Amalia als stijlicoon

Ook prinses Amalia is vandaag volop in het nieuws. Het Britse modetijdschrift Vogue noemt Amalia een van de meest stijlvolle prinsessen ter wereld. Ze vinden het knap dat Amalia dure designerkleding combineert met kleding van winkels als de H&M en Zara. 

Welke prinses heeft volgens jou de leukste kledingstijl?

ANP

Anderen lazen ook: Prinses Amalia heeft dubbelganger op TikTok. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hallo lieve koning ik nog gefelisieteerd me uw dochter aboneer op mijn YT kanaal heet gewoon justin:D groetjes doei doei

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps