ANP

Duizenden aanmeldingen voor nieuw K3-lid (ook mannen!)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

‘Van Afrika tot in Amerika’. Jarenlang zong Klaasje deze tekst uit volle borst mee. Maar dat is nu verleden tijd... deze week besloot de zangeres om K3 te verlaten. In totaal hebben negenduizend mensen zich al aangemeld om haar plekje in te nemen. Ook mannen!

Iedereen boven de 18 jaar die houdt van zingen en dansen mag zich aanmelden om het nieuwe K3-lid te worden. En voor de allereerste keer in K3-geschiedenis mogen ook mannen zich hiervoor aanmelden. Tot nu toe hebben negenduizend mensen zich voor de baan aangemeld, waarvan een kwart man is. Dikke kans dus dat Hanne en Marthe er een mannelijke zanger bij krijgen!

Klaasje uit K3

Klaasje liet afgelopen woensdag weten dat ze met K3 gaat stoppen. ‘Zoals er voor alles een begin en een eind is, zo is nu voor mij het moment gekomen om verder te kijken en mijn horizon te verbreden’, zei Klaasje tijdens een speciale persconferentie. Hanne en Marthe zijn nog lang niet klaar met optreden en gaan dus nog eventjes door. De twee zeggen dat ze Klaasje heel erg gaan missen.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe K3-lid wordt gekozen.

In deze video kun je zien hoe Klaasje haar vertrek aankondigde:

Anderen lazen ook: Jongens nemen corona-clip op.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook