Foto: AFP

Dure maaltijd voor Indiase rat

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Een rat in India koos vorige week voor een erg dure maaltijd: het beest kroop in een pinautomaat en at een boel geld op.

Medewerkers van de technische dienst onderzochten de automaat in de Indiase stad Tinsukia, omdat het al een tijd stuk zou zijn. Na het openen zagen ze een dode rat en heel veel verscheurd briefgeld. Het beest had 1,3 miljoen Indiase Roepies (16.500 euro) opgegeten of in stukjes achtergelaten. Vooral biljetten van 500 (6 euro) en 2000 roepies (25 euro) waren daarna onbruikbaar.

Onderzoek

Volgens de politie is het knaagdier de automaat binnen gekomen via een gaatje voor kabels. De bank laat het er niet bij zitten en begint een onderzoek.  
Foto: ANP

Anderen lazen ook: Gered: 120 teckels

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wauw, echt mooi Duimomhoog

money money money

Ik vind het best lachen. Z’on rat in een geldautomaat, maar aan de andere kant is het ook slecht want: het is best wel wat geld! Het is kijken wat ze hiermee gaan doen. Mijn mening is: het is lachen, maar aan de andere kant heel slecht. Ik vind dat ze de geldautomaten niet te open moeten maken want dan gebeurt er dit! Rentweg Rentweg Vraagtzichaf Blij Duimomlaag Juichen Duimomhoog Rentweg Oeps

Oeps wat gebeurd er nou

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.