Dure nieuwe Efteling-attractie wordt donker en magisch

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

De allernieuwste attractie van De Efteling wordt donker, magisch en heeft drie verschillende routes vol verborgen kamers en avonturen. Meer dan dit tipje van de sluier licht het pretpark nog niet op. 

Efteling-fans zijn al een tijdje heel nieuwsgierig naar de nieuwe attractie die middenin het park (zie kaartje) gebouwd wordt. Tot nu toe wilde het pretpark er nog niet veel over zeggen, maar gisteren stond er op de website van de Efteling ineens een informatiepagina over Symbolica, Paleis der Fantasie.

Symbolica beeld Efteling

Pardoes lopendPardoes in de hoofdrol
De attractie draait om Pardoes, de mascotte van de Efteling. 'Hij zorgt ervoor dat je bezoek allesbehalve saai en stijfjes zal zijn', staat in een mysterieuze omschrijving te lezen.

De Efteling schrijft dat er drie verschillende routes komen die allemaal een eigen avontuur hebben. 'Zo ontdekken gasten de magische, verborgen kamers van Symbolica.' 

Grootste én duurste
Twee maanden geleden is er begonnen met de bouw. Het hele project gaat 35 miljoen euro kosten en wordt de grootste en duurste Efteling-attractie ooit.

Kun je niet wachten tot je Symbolica kunt testen? Nog even geduld want de attractie gaat pas in de zomer van 2017 open.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

jippie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wow fijn gaaf en leuk Vraagtzichaf Duimomhoog

De attractie lijkt me erg leuk, ik ben al vaak in de Efteling geweest en de attracties vervelen me daardoor een beetje waardoor het een beetje saai wordt Maar nu komen ze eindelijk met iets nieuws

dat word heel leuk in 2017 tof ik weet bijna alles van de efteling van vroeger en nu het is altijd leuk een mooi naam is dat symbolica dat is heel mooi ...

ik vind het heel erg tof in 2017 wat leuk Juichen

Ik ben altijd ziek in de Efteling ik hoop dat niet meer gebeurt in 2017 Rentweg Duimomlaag maar echt su-per-gaaf Duimomhoog Juichen Blij Blij

Wauw ik ben het met je eens. Ik vind het nu alleen niet heel saai, maar met de rest ben ik het er helemaal mee eens. Opzichte is 2017 al best snel, dus dat word nog even wachten. Hoe dan ook, ik houd van de Efteling en sta er helemaal achier de plannen van de nieuwe attractie! Ik weet het eigenlijk al bijna zeker, maar het wordt vast een succes!

ahhhhh de efteling is de beste Symbolica keek ik vroeger altijd SUPER GAAF XD

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps