foto Christies

Duurste huis ter wereld te koop

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Deden jouw ouders mee aan de Oudejaarsloterij? Voor wie een grote prijs gewonnen heeft, is er nu iets leuks te koop. Het allerduurste huis van de wereld staat te koop voor zo'n vierhonderd miljoen euro. Je moet er alleen wel voor naar Hongkong verhuizen.

Het luxe huis staat op een berg, iets boven de stad, in de duurste wijk van China. Het heeft natuurlijk een buitenzwembad, flink wat slaapkamers met allemaal een eigen badkamer, twee garages, een flinke tuin en een prachtig uitzicht.

Dure stad 

Hongkong is één van de duurste steden ter wereld om te wonen. De stad ligt aan de ene kant aan zee en aan de andere kant tegen de bergen. Heel veel plek om te bouwen is er dus niet. In de stad kost alleen een parkeerplaats al 600.000 euro. Voor dat geld kun je op veel plekken in Nederland een mooi groot huis kopen.

Nog geen bod 

De makelaar die het loeidure huis probeert te verkopen, vertelde eerder deze week dat er nog niemand een bod heeft gedaan. 

Anderen lazen ook: Duurste duif ooit verkocht

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps