Dylan Haegens

Dylan Haegens gaat bioscoopfilm maken

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Hij is een bezige bij, die Dylan. Tussen al zijn vlogs door maakte hij vorig jaar al een eigen stripboek. Nu gaat hij ook nog een eigen bioscoopfilm maken.

De youtuber gaat de familiefilm zelf regisseren, samen met Bas van Teylingen. De hoofdrol neemt hij ook voor zijn rekening. Andere rollen zijn voor Marit Brugman, Teun Peters en Rick Vermeulen, het team achter de vlogger.

Mijlpaal

'Ik vind het echt supertof dat we een echte bioscoopfilm gaan maken. Ik ben nu tien jaar bezig met het maken van video's op YouTube en dit voelt wel als een echte mijlpaal', zegt Dylan. 'Met de film kunnen we nog meer uitpakken voor onze kijkers en dingen doen die normaal op YouTube niet mogelijk zijn. Ik hoop dat de fans het een te gekke film gaan vinden, maar wij hebben er veel vertrouwen in.'

De film gaat in de zomer in première.

Anderen lazen ook: Droom komt uit voor Dylan Haegens.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik weet dat jullie dit lezen. Dylan Haegens is geen vlogger en maakt GEEN vlogs. Het enige wat jullie moesten doen was alleen maar even de Wikipedia-pagina van de filmmaker te raadplegen om erachter te komen dat Dylan dus geen vlogger is.

Lol ja hij maakt wel eens vlogs maar niet veel

Blij
dylan is een goede youtuber

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.