Foto: AP

Ed Sheeran gaat optreden in Pokémon Go

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Optreden doe je in een stadion of theater, toch? Ed Sheeran gaat zingen op een hele bijzondere plek: in de game Pokémon Go!

Het optreden is in Nederland vanaf vanavond om acht uur 's avonds te bekijken. Tot en met dinsdag 30 november kun je het speciale evenement vinden in het spel onder het kopje 'nieuws'. Ed Sheeran speelt daar liedjes van zijn nieuwe album Equals. Hoe het concert er precies uit gaat zien, is nog een verrassing.

Fan van Pokémon

Ed Sheeran is zelf fan van Pokémon en dan vooral van de water-karakters. Als hij zelf gaat spelen, kiest hij daarom altijd eerst zo'n personage uit. Daarom kun je als je deze week het spel speelt vaker water-karakters tegenkomen! 

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een artiest gaat optreden in een game. Deze zomer trad Ariana Grande op in Fortnite. In dat spel kwamen rapper Travis Scott en dj Marshmello ook al eens langs.

Anderen lazen ook: Ariane Grande geeft concert in Fortnite.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook