ANP

Ed Sheeran is vader geworden van een meisje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Beschuit met muisjes voor Ed Sheeran. De zanger is voor het eerst vader geworden! Zijn dochter heeft de naam Lyra Antarctica Seaborn Sheeran gekregen.

Een heel bijzondere naam! Als je goed kijkt zie je dat de tweede naam van het meisje vernoemd is naar het continent Antarctica op de Zuidpool. De naam ‘Seaborn’ betekent in het Engels ‘geboren in de zee’. De zanger laat op zijn Instagram weten dat het meisje kerngezond is.

Miljoen likes

‘Hallo! Een snel berichtje van mij!’, begint Sheeran zijn post. ‘We zijn helemaal verliefd op haar. Zowel moeder als baby doen het geweldig en we zijn in de wolken. We hopen dat jullie onze privacy respecteren.’ schrijft hij vervolgens. Het bericht had binnen de kortste keren meer dan een miljoen likes.

Dit is het bericht van Sheeran op Instagram:

Anderen lazen ook: Briefschrijver (8) ontmoet idool Ed Sheeran

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Lyra? Is dat niet van die serie, Golden Kompas? Dat was deels in 3een soort Antarctica toch?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.