ANP

Een laatste koninklijk kiekje voor de vakantie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Nog geen strand- of zomerkiekjes voor de koninklijke familie, want prinsessen Amalia, Alexia en Ariane moesten vandaag nog even netjes op de foto. Say Cheese!

Veel kinderen in Nederland genieten al lekker van de vakantie, maar de prinsessen moesten vanmiddag nog even ‘werken’. Op hun agenda stond een uitgebreide fotosessie met de pers. Dat is een koninklijke traditie!

Twee keer per jaar

De Oranjes hebben namelijk een afspraak gemaakt met fotografen en journalisten. Twee keer per jaar gaat het gezin voor op de foto: tijdens hun ski-vakantie in Oostenrijk én aan het begin van de zomervakantie. In ruil daarvoor moeten de fotografen en journalisten ze de rest van het jaar met rust laten.

Na de zomer

De komende weken kunnen de prinsessen genieten van hun zomervakantie. Na de zomer gaat prinses Ariane niet meer terug naar haar oude basisschool in Wassenaar. Net als haar grote zussen Amalia en Alexia, gaat ze naar Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Spannend!

Een paar foto’s op een rijtje:

ANP

ANP

ANP

ANP

ANP

Anderen lazen ook: De 5 leukste momenten van koning Willy. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook