ronaldon;t

Een nieuwe move is geboren: de Ronaldon't

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Benen gespreid, armen langs zijn zij en zijn kin omhoog. Dat is de beweging die Cristiano Ronaldo altijd maakt wanneer-ie een doelpunt heeft gescoord. Dat kan ik ook, dacht de Amsterdamse Djai Denneboom. Dat liep alleen net even wat anders...

De typische beweging van Ronaldo kreeg gisteren een nieuwe variant. Djai Denneboom probeerde het namelijk uit, in de sneeuw en ging daarmee viral.

Ware hit

In het filmpje zie je hoe Djaj de Portugese sterspeler nadoet. Met de camera in de hand wilde zijn zusje vastleggen hoe haar broer de 'Siiii' zou uitvoeren. Djai vertelt: 'Ik had niet door dat er onder de sneeuw een pak ijs lag, dus ik gleed zeg maar weg'.

En een nieuwe move was geboren: De Ronaldon't. Ondanks dat het niet liep zoals-ie hoopte, had het niet beter kunnen uitpakken voor hem. De video is namelijk een ware hit op social media sinds nieuwszender AT5 het op Facebook plaatste.

De Ronaldon't

En die zender was niet de enige die het filmpje oppikte. Een populair voetbal-account op Instagram, 433, deelde de video en dankzij hun bijna 20 miljoen volgers gaat de video nu de hele wereld over. Het filmpje had op alleen dit account al binnen een uur één miljoen views. En die teller tikt ondertussen gewoon door.

Niet nadoen

Djai vindt de aandacht wel grappig. 'Ik denk dat in ieder land iemand het wel heeft gezien', zegt hij erover. Wel waarschuwt hij de kijkers om de Ronaldon't niet na te doen. Heb je het filmpje nog niet gezien? Bekijk hem dan gauw hieronder: 

Anderen lazen ook: Dick (9) wordt dankzij hit herkend op straat.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

HA HA HA LOL GRAPPIG VOOR JE BAKKES

Lekker voor je gezicht

Hahhahahahhha grappig!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps