disney

Eigen Netflix van Disney volgend jaar in Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Vanaf volgend jaar kun je jouw favoriete Disney-series zo online bekijken. De zender maakt een eigen soort Netflix. De nieuwe streamingdienst gaat Disney+ heten.

Na een proefperiode is het dan nu echt officieel dat Disney+ er komt. Op dit onlinekanaal kun je alle Disney-films bekijken. Maar dat niet alleen. Disney heeft de laatste jaren heel veel populaire filmbedrijven gekocht. Daardoor zullen ook alle Star Wars-, Pixar- en Marvelfilms te zien zijn op Disney+. Van Mickey Mouse tot aan The Avengers dus!

Speciale series

Om de streamingdienst wat aantrekkelijker te maken, gaat Disney ook speciale series maken. Die zijn dan alleen te zien op Disney+ en nergens anders. Eén van die nieuwe series gaat over de Disney-film Lady en de Vagebond.

Nederland

Disney+ wordt al over een half jaar beschikbaar in de Verenigde Staten. In Nederland moeten we helaas nog even geduld hebben. Het nieuwe kanaal komt waarschijnlijk pas over een jaar naar Europa. Tot die tijd moeten we het dus doen met de Disney- en Marvelfilms op Netflix!

Anderen lazen ook: Disney gaat streamingdienst testen in Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het wel een goed idee Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps