summer

Eigen reality-show voor model Summer (10)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

De Nederlandse Summer de Snoo (10) is al een (heel) succesvol model. En ze krijgt het waarschijnlijk nog drukker, want ze krijgt binnenkort haar eigen reality-show.

Gisteren tekende ze, samen met haar ouders, het contract voor de opnames. Die zullen op 1 mei van start gaan. De afgelopen maanden was er veel te doen over Summer. Begin dit jaar maakte ze bekend dat ze naar Amerika wilde verhuizen vanwege haar modellenwerk. Veel mensen vonden haar wel erg jong voor zo'n professionele carrière.

Belangstelling

Op welke zender de serie straks te zien gaat zijn, is nog niet bekend. Wel stromen de aanbiedingen binnen, volgens de manager van Summer. De serie wordt door een Nederlands bedrijf gemaakt, maar ze zullen ook in Amerika gaan filmen. 

Talent

Naast model is de tienjarige trouwens ook nog talentvol voetballer én hoogbegaafd. Een echt multi-talent dus!

Anderen lazen ook: Model Summer verhuist naar Amerika.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Super vet!
Ik zou het zelf ook wel leuk vinden Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.