Beyoncé tweeling Sir Rumi

Eindelijk: Beyoncé deelt tweelingfoto op Instagram

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Vorige maand beviel Beyoncé van een tweeling. Na vier weken wachten kregen fans de baby’s vrijdag eindelijk te zien. Op Instagram poseert de Amerikaanse zangeres met haar zoontje Sir en dochtertje Rumi.

Recordfoto

In februari liet Beyoncé op Instagram weten dat ze zwanger was van een tweeling. Die foto (hieronder) werd wel elf miljoen keer geliket. Het is de populairste Instagramfoto ooit. Maar nu was het al zes weken stil op haar account.

Net een schilderij

Vrijdagochtend doorbrak Beyoncé die stilte eindelijk. En hoe! Haar foto lijkt wel een schilderij met al die bloemen, haar lichtblauwe sluier en haar zwierige paarse kleren. In haar armen houdt de zangeres haar pasgeboren kinderen vast. ‘Sir Carter en Rumi zijn vandaag 1 maand oud’, schrijft ze erbij.

Nieuw record?

De foto kreeg in negen uur tijd al 6,6 miljoen hartjes. Zou Beyoncé haar eigen record breken? Veel mensen denken van wel. Wat denk jij?

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Martin Garrix geeft show voor alle leeftijden of Justin Bieber in de bak.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.