Pokémon GO update

Eindelijk: nieuwe beestjes in Pokémon GO

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Speel jij nog Pokémon GO? Dan hebben we goed nieuws: deze week verschijnen meer dan tachtig nieuwe Pokémon in het spel! En dat is niet alles...

Afgelopen zomer was Pokémon GO een enorm succes. Het spel op je telefoon waarin je Pokémon kunt vangen werd wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld.

Nu, een paar maanden later, zijn veel mensen afgehaakt. Maar door anderen wordt het spel nog fanatiek gespeeld. En alle overgebleven Pokétrainers zijn blij: er komen nieuwe Pokémon bij!

Evolueren

In december werden al nieuwe 'baby-Pokémon' toegevoegd. Nu komen er nog tachtig nieuwe beestjes bij. Zoals Chikorita, Cyndaquil, Totodile, Marill en Wooper. Ook kunnen een paar van de 'oude' Pokémon in een nieuw beest evolueren. 

En dat is niet het enige. Met de update, later deze week, komen ook nieuwe berries. Dat zijn de snoepjes om Pokémon makkelijker te kunnen vangen. Ook kun je straks je poppetje nog verder aankleden.

Meer spelers

Het bedrijf achter Pokémon hoopt met de vernieuwingen weer meer spelers te trekken. Want álle Pokémon verzamelen, dat is straks weer een stuk uitdagender! 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dit spel is en blijft krankzinnig...

Ik vind pokémon SUPER leuk! Ik ben een super grote fan van Pokémon Go!
Pika! Pika!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.