HEMA worst

Elin & Karlijn (9) halen geld op voor HEMA

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De fijnste t-shirts, potloden en schriftjes... Elin Been en Karlijn Slokkers uit het Brabantse Halsteren zijn helemaal gek van de spulletjes van de HEMA, maar helaas zit de winkel in de problemen. Daarom besloten de twee HEMA-fans geld in te zamelen voor hun favoriete winkel.

De HEMA heeft het moeilijk. De winkelketen had veel schulden die ze niet konden betalen en moet misschien wel haar winkels sluiten. Elin en Karlijn besloten daarom geld in te zamelen, want ieder beetje helpt tenslotte! Ze gingen collecteren en haalden 14,85 euro op. ‘Sommigen gaven niets, maar veel mensen hadden wel wat over voor HEMA’, zei Karlijn tegen De Limburger. De twee hebben het bedrag netjes afgeleverd bij de HEMA in hun dorp.

In het zonnetje

De twee fans kregen al een ijsje van de medewerkers van de winkel toen ze het geld kwamen brengen, maar dat is nog niet alles. HEMA-baas Kees de Bruin vindt de actie van Elin en Karlijn heel erg leuk. Hij wil ze daarom in het zonnetje zetten en heeft ze uitgenodigd om vandaag naar de winkel in Halsteren te komen, zodat ze nog eens extra bedankt kunnen worden. ‘We willen graag wat terugdoen. Misschien een mooi schoolpakket.’

Daar zullen Elin en Karlijn ontzettend blij mee zijn, want ‘die spullen zijn zó ontzettend leuk!’ Ze hebben ook al bedacht wat de aan Kees de Bruin willen vragen als ze hem ontmoeten: of ze niet kunnen solliciteren als verkoper in de winkel!

Anderen lazen ook: Wat wil jij later worden? 'Vlogger!'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps