Eline Nagelkerke

Eline (12): 'Het geheime ingrediënt? Dat zeg ik niet!'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ze zien er niet alleen heerlijk uit, zo smaken ze ook: de worstenbroodjes van de twaalfjarige Eline uit Oudenbosch. Vorige week won ze de wedstrijd 'Lekkerste Brabantse Worstenbroodje van 2019' in de categorie thuisbakkers.

En dat is super bijzonder, want ze moest het in haar categorie opnemen tegen alleen maar volwassenen. Eline: 'Ik hou heel erg van bakken. Taarten, cupcakes en ook worstenbroodjes.'

Bakfamilie

De jonge bakker heeft het talent niet van een vreemde, want haar vader heeft een eigen bakkerij. 'We hebben samen het recept gemaakt, maar ik heb de worstenbroodjes wel zelf gemaakt. Of er een geheim ingrediënt in zit? Ja, maar ik ga natuurlijk niet zeggen wat dat is', zegt ze lachend.

Vlogfamilie

Misschien herken je Eline van het tv-programma Een Huis Vol of van YouTube-kanaal De Nagelkerkjes. Natuurlijk werd de finale van de bakwedstrijd gevlogd. Benieuwd hoe dat ging? Dat zie je hieronder.

Anderen lazen ook: Wint juf Daisy de prijs voor beste leraar?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

daarom zijn worste brootjes zo lekker

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.