Foto: Bart van der Putten

Eloise van Oranje krijgt slijmdouche tijdens fotoshoot

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Het is weer tijd voor de Kids' Choice-Awards! Gravin Eloise van Oranje is één van de Nederlandse genomineerden en dat heeft ze op een bijzondere manier gemerkt... Met een groene slijmdouche!

Het is dit weekend weer tijd voor de awardshow waar kinderen het voor het zeggen hebben. De internationale prijzen voor tv- en filmmakers, youtubers en andere artiesten worden weer uitgreikt in de Amerikaanse stad Los Angeles. Eloise van Oranje is genomineerd voor een Nickelodeon Kids' Choice Award voor Favoriete Ster Nederland. Zij neemt het op tegen presentatrice en youtuber NikkieTutorials, youtuber Nienke Plas, zangeres Numidia en zanger Rolf Sanchez.

Slijmdouche

Om te vieren dat ze genomineerd is en dat ze zo snel een grote online fanbase wist op te bouwen, werd de gravin tijdens een fotoshoot in Amsterdam verrast met een groene slijmdouche. Dat is één van de vaste onderdelen van de show. Presentatrice Chantal Janzen, K3 en youtuber Kalvijn werden ook al eens verrast met een laag groene smurrie. Eloise had niks door en was druk bezig met een goede houding te bedenken voor op de foto. Ondertussen werd ze ineens geslimed.

In dit filmpje zie je een voorproefje van hoe dat ging. De tekst gaat verder na het filmpje.

Eloise van Oranje op spectaculaire wijze geslimed door Nickelodeon from ViacomCBS Benelux on Vimeo.

Nog meer genomineerden

Tijdens de show zie je hoe Eloise reageerde op de slijmdouche. Daarin zie je ook of ze de award wint en wie in de prijzen vallen in de andere categorieën. De Nederlandse YouTubers Bibi, Kwebbelkop en Spaze zijn ook genomineerd, zij nemen het in de categorie Beste Fan Squad Nederland & België op tegen de Belgische groep Belgian Crew. De show vindt vanavond al plaats, maar door het tijdverschil wordt het morgenavond om 18.30 uur in Nederland uitgezonden.

In het filmpje hieronder zie je hoe de Nederlandse en Belgische genomineerden werden verrast.

Anderen lazen ook: Kids' Choice Awards: 'Het wordt een groot slijmfestijn.'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook