Thomas en Rutger

Emma (10) werd verrast door youtubers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Sinterklaas is alweer het land uit, maar Emma (10) uit Mill is nog volop aan het nagenieten. Tijdens de show Heerlijk avondje voor Sinterklaas werd ze verrast door Gluurpiet én twee bekende youtubers met een groot cadeau.

Voor al dat inpakken en dichten verdiende Sinterklaas wel een bedankje. Daarom organiseerden Hoofdpiet en presentatrice Dieuwertje Blok gisteravond een verrassingsshow voor hem. Maar Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij in die show niet ook een paar kinderen verrast. Emma bijvoorbeeld. Zij zit al dertien weken thuis omdat ze een ziekte heeft aan haar hart. ‘Ik voel er niks van, maar ik ben wel snel moe. Als ik word besmet met het coronavirus kan ik een terugval krijgen. Daarom moet ik erg voorzichtig zijn’, vertelt ze. Daarom moet ze thuisblijven. En dat vindt ze maar saai. ‘Ik mis vooral mijn juf.’ 

Rutger en Thomas in de tuin 

Om de tijd thuis door te komen maakt Emma vlogs over bakken en knutselen, samen met haar zusje Linde (5), die voor de zekerheid ook al weken thuis blijft. Om hun vlogcarrière een zetje te geven stond Gluurpiet gisteravond ineens in de tuin met een grote verrassing: een eigen vlogcamera. En dat was nog niet alles: ‘Hij vroeg of ik hulp nodig had. Toen kwamen vloggers Rutger (Furtjuh) en Thomas (Gewoon Thomas) ineens uit zijn kofferbak. Ik ben echt fan van ze. Ze zijn maar even gebleven, dus ze konden niet veel tips geven. Maar ik vond het heel leuk dat ze in mijn tuin stonden, het voelde als een droom! Ik stond met open mond te kijken.'

Anderen lazen ook: Filmrecensie: De Grote Sinterklaasfilm.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dit wil ik ook.
ik ben stapelverlieft op furtjuh

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.