Emma Kok

Emma Kok zingt op benefietconcert voor Limburg

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Er komt een benefietconcert voor de slachtoffers van de watersnood in Limburg. Woensdagavond 25 augustus vindt het evenement plaats in Valkenburg aan de Geul. Zangeres en winnaar van The Voice Kids Emma Kok (13) treedt er ook op.

Met het benefietconcert wordt geld opgehaald voor de slachtoffers van de watersnood in Limburg. Het idee komt van Léon Keppels. Hij hielp in 1993 en in 1995 ook al met het organiseren van een benefietconcert voor watersnoodslachtoffers.

Limburg oet de drup

Het evenement heet Limburg oet de drup en vindt op woensdagavond 25 augustus plaats in het kuurpark in Valkenburg aan de Geul. Kaartjes kosten vijftig euro. Door coronamaatregelen kunnen er maar 1.500 mensen live bij het concert zijn. Anderen kunnen het via internet gratis bekijken.

Optredens en een veiling

Er komen meerdere bekende Limburgse artiesten optreden, waaronder zangeres Emma Kok (13). Zij woont in Kerkrade en won dit jaar het tiende seizoen van The Voice Kids. Ook komt er een veiling van onder meer huiskamerconcerten van Limburgse muzikanten en shirts van bekende Limburgse sporters. De opbrengst gaat naar bedrijven hun schade niet vergoed krijgen door de overheid. Ook wil de organisatie iets doen voor de vrijwilligers die tijdens de watersnood hebben geholpen.

Anderen lazen ook: In Nederland, België en Duitsland is het puinruimen begonnen

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook