Tovernar Pardoes tijdens de voorbezichtiging van Symbolica: Paleis der Fantasie, de nieuwste attractie van het pretpark De Efteling. ANP ROB ENGELAAR

En het beste pretpark is... De Efteling!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger Woudstra
Jelger
Woudstra

Voor het beste pretpark ter wereld hoef je Nederland niet uit. Volgens een site voor pretparkfanaten van over de hele wereld is De Efteling namelijk het beste pretpark in de wereld.

'Een verrassing', noemt de site het zelf. Het is de eerste keer dat de Efteling eerste wordt in de verkiezing. Duizenden pretparkliefhebbers konden laten weten wat ze van attracties, restaurants en pretparken als geheel vonden. De afgelopen jaren won het Japanse Tokyo DisneySea steeds de prijs voor beste pretpark.

Symbolica

De winst is volgens de schrijvers van de site vooral opvallend, omdat de gloednieuwe attractie Symbolica nog niet meetelde in de beoordeling. De peperdure attractie is geopend ná het sluiten van de stembussen. En bij de Efteling? Daar zijn ze dolblij, laten ze weten aan krant Algemeen Dagblad.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wat vind ik dat cool zeg! uitgerekend een pretpark in het land waar ik woon, wint deze verkiezing! Blij Juichen Duimomhoog

Wat leuk we gaan er vast wel een keer heen. en sins waneer wisten ze dat? Blij Blij Duimomhoog

echt veeeeeeet!!! we zijn er eens een keer op schoolreisje er naar toe geweest. het was het leukste schoolreisje aller tijden! en dan de beste van de wereld......

Cool! Ik woon zelf in Nieuwkuijk en dat ligt vlakbij de Efteling en mijn neef werkt er! Super cool! Blij Blij

Vet cool ik ga in augustus naar de Efteling toe

Leuk, ik woon er nog redelijk dicht bij en ga er meestal op studiedagen heen. En ze hebben echt leuke achtbanen vooral de baron 1898 die is echt super vet. Alleen was ik een paar dagen te vroeg want de symbolieca was nog net niet geopend. Maar daar ga ik zowiezo nog een keer in. Want de Efteling staat op mijn nummer twee van leukste pretparken op een staat Walibi flevo. Maar ik vind het wel cool dat de Efteling op nummer een van de wereld staat.

Super cool maar de Efteling is ook een hèèl mooi park! Blij

ik vind het best gaaf dat efteling de beste pretpark van de wereld is. zelf ben ik er nooit geweest. Duimomhoog Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps