YouTuber Enzo Knol in de ringen tijdens NK turnen

Enzo Knol in de ringen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

De nieuwe Lord of the Rings is Enzo Knol nog niet, maar de YouTuber deed dit weekend toch mooi even een handstand in de ringen tijdens het NK turnen dit weekend in Rotterdam.

Het kostte hem de nodige zweetdruppels, maar Enzo Knol hing daar toch maar mooi. Aan dezelfde ringen waar de echte Lord of the Rings, Yuri van Gelder, diezelfde dag ook zwierde en zwaaide. Van Gelder werd Nederlands kampioen en dat was sinds 2008 niet meer gelukt! Het was zijn eerste wedstrijd na zijn mislukte Olympische Spelen in Rio. Toen haalde hij de finale, maar moest hij naar huis omdat hij zich misdragen zou hebben. Een mooi nieuw begin dus voor Van Gelder.

Yuri van Gelder wint goud op NK turnenMoeilijk kijken hoort er gewoon bij, Yuri van Gelder doet het ook!

De droom

Enzo Knol ging niet naar huis met een medaille, maar wel met veel opnames voor De Droom. In deze serie laat hij dromen van kinderen uitkomen en dit keer is dat dus vast iets met turnen!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.