beeld instagram

Famke Louise doet toch weer mee

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Famke Louise heeft de video met #ikdoenietmeermee van haar Instagram gehaald. Ze zegt dat het nooit haar bedoeling was dat mensen zich niet meer aan de coronaregels zouden houden. Ook andere bekende Nederlanders zoals Bizzey, rapper Gers Pardoel en zanger Thomas Berge hebben de video verwijderd.

Famke Louise zegt dat ze de video heeft weggehaald omdat ze niet meer achter de boodschap staat. Op haar Instagram zegt ze dat het niet haar bedoeling is geweest om mensen aan te moedigen om zich niet aan de regels te houden.

Maandag plaatsten verschillende bekende Nederlanders een bericht op Instagram waarin ze zeiden dat ze veel vragen hadden over de coronaregels. Onder anderen Bizzey, Tim Douwsma en dus Famke Louise schreven dat de regering niet goed uitlegt waarom bijvoorbeeld mondkapjes en 1,5 meter afstand nodig zijn. Bij die post gebruikten ze de hashtag #ikdoenietmeermee.

Boosheid

Veel mensen waren daar boos over. En van die boosheid zijn Famke Louise en haar collega’s weer geschrokken. Ze legde deze week in tv-programma’s uit dat ze allen maar wil dat er meer en betere uitleg over de regels komt.  Ze heeft nu beloofd dat ze de komende tijd ook zelf meer moeite gaat doen om te leren over het coronavirus.

Anderen lazen ook: Artiesten in actie tegen coronaregels.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps