Beeld ANP

Famke Louise gaat mondkapjes ontwerpen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Zangeres Famke Louise gaat zelf mondkapjes ontwerpen en verkopen. De opbrengst gaat naar een goed doel. Ook wil ze samen met arts Diederik Gommers jongeren informatie gaan geven over het corona-virus. Dat vertelde ze gisteravond in het tv-programma Jinek.

In de tv-uitzending vertelde Famke Louise over afgelopen week. De hele week was er veel gedoe over een actie van haar op Instagram. Ze maakte, net als een aantal andere bekende Nederlanders,  een filmpje waarin ze zei dat ze niet meer meedoet aan de strenge corona-regels. Ze gebruikten daarvoor de hashtag #ikdoenietmeermee.

Excuses

Op die actie kwam heel veel kritiek, ook van artsen en familieleden van corona-patiënten. Een dag later bood Famke Louise haar excuses aan. Ze beloofde dat ze zou proberen om meer te leren over corona zodat ze beter zou weten waar ze het over had.

Naar het ziekenhuis

En dat deed ze. Een paar dagen later ging ze naar het ziekenhuis waar Diederik Gommers werkt en liet zich door hem van alles uitleggen over corona. Ze beloofde Gommers dat ze mee gaat helpen om jongeren beter voor te lichten over het virus. Gisteren vertelde ze daar op televisie over. Ook zei ze:  ‘Ik ga een mondkapjeslijn lanceren. De opbrengst daarvan gaat naar Goede Doelen Nederland. Het geld gaat naar mensen die te lijden hebben gehad onder corona, omdat ze bijvoorbeeld hun werk zijn kwijt geraakt. Ik vind mondkapjes sowieso cool. Ik droeg ze al in mijn eerste videoclip.’

Dat zag er toen zo uit:

beeld youtube

Diederik Gommers heeft zich op zijn beurt door Famke Louise laten overhalen om ook maar eens een Instagram-account aan te maken. Binnen de kortste keren had hij 250.000 volgers. Op insta vertelt hij nu bijvoorbeeld dat hij naar de kapper is geweest en dat hij daar een mondkapje droeg.

Famke Louise zei gisteravond over het Instagramaccount van de arts: ‘Ik verwacht binnenkort wel even een SO van hem’. Dát snapte Gommers dan weer niet. En dus mocht Famke Louise hem dan weer uitleggen wat een Shout Out is.

 

Anderen lazen ook: Famke Louise doet toch weer mee.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Oeps Oeps Duimomlaag ze is te dom om het te kunnen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps