Twitter: @joecooper93

Fan (11) breekt neus en ontmoet held Mo Salah

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een fan van Mohamed Salah heeft een hoge prijs betaald voor een foto. De Britse Louis Fowler (11) zag de Liverpool-speler rijden en besloot achter zijn auto aan te rennen. Hij knalde keihard tegen een lantaarnpaal... Au!

De fan-actie leverde hem een gebroken neus op. Maar ook iets anders! De voetballer zag het ongeluk namelijk vanuit zijn achteruitkijkspiegel gebeuren en besloot - tot grote vreugde van Louis - uit te stappen. Hij vroeg gelijk of alles met goed ging en nam een foto met zijn bebloede fan. Daarna moest Louis snel naar het ziekenhuis.

'Topgozer'

Maar dat was het helemaal waard zegt zijn familie: ‘We willen Salah ontzettend bedanken’, vertelt de stiefvader van het jongetje aan Sky Sports. ‘Mo is een topgozer. Een wereldster die niet had hoeven stoppen, maar we zijn zo dankbaar dat hij het toch deed.’ Een geluk bij een ongeluk dus!

Anderen lazen ook: De 5 vreemdste voetbaltransfers aller tijden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook