Ouwehands Dierenpark

Fan Xing voor het eerst in kleur gefotografeerd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Tadaa! Eindelijk is er een goed kiekje van Fan Xing gemaakt. Tot vandaag was er alleen zwart-wit beeld van de kleine babypanda. Maar nu kan zijn snoetje eindelijk eens goed bekeken worden. 

Het was voor Ouwehands Dierenpark geen makkie om Fan Xing goed op te foto te krijgen. Het kleine pandajong ligt namelijk nog veilig met zijn moeder Wu Wen in het kraamhol, helemaal afgesloten van de buitenwereld. Toch is het nu eindelijk gelukt! ‘Fan Xing ging er mooi voor staan en we hebben nu de eerste kleurenfoto's’, schrijft de dierentuin op Facebook.

Dit is het bericht van Ouwehands Dierenpark:

 

Nog niet buiten

Het duurt nog ongeveer een dikke maand voordat Fan Xing zijn koppie buiten het kraamhol zal laten zien. Mensen die het pandajong willen bekijken moeten het dus nog even doen met deze kleurenfoto. Gelukkig is het leven van de twee panda’s ook elke dag via een speciale livestream te volgen.

Dier van het Jaar

Hoera! Babypanda Fan Xing is dit jaar genomineerd voor Kidsweek Dier van het Jaar 2020. Aankomende zondag, 4 oktober, wordt bekend gemaakt of Fan Xing deze titel in de wacht heeft gesleept. Houd onze website daarom goed in de gaten!

Anderen lazen ook: Hoera! De babypanda heeft eindelijk een naam

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

zo cute aaaaaaah lief Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.