Sonic the Hedgehog

Fans boos over nieuwe Sonic-film

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De razendsnelle Sonic krijgt zijn eigen film. Vorig week kwam het eerste voorstukje voor de film uit. Fantastisch nieuws, zou je denken. Toch zijn heel veel fans van Sonic boos. Ze vinden hem er lelijk en eng uitzien en willen dat de makers Sonic aanpassen.

In de trailer van Sonic The Hedgehog is het snelle beest tot leven gekomen. Hij vlucht in de film voor slechterik Dr. Ivo Robotnik, die gespeeld wordt door Jim Carrey. Alleen lijkt Sonic een beetje té echt. Hij heeft ineens tanden, kleinere ogen en is ook ineens langer.

Boze fans

Daar waren fans van Sonic het niet mee eens. Vooral de tanden waren griezelig en het gezicht was een beetje eng. De reacties waren zo negatief dat regisseur Jeff Fowler besloten heeft om Sonic aan te passen. ‘Jullie zijn duidelijk niet tevreden over het ontwerp van Sonic en jullie willen veranderingen. Die zullen er dan ook komen’, schrijft hij op Twitter.

De regisseur van Sonic The Hedgehog heeft in ieder geval nog genoeg tijd om de gameheld te veranderen. De nieuwe film draait pas in november in de bioscoop.

Anderen lazen ook: De LEGO Film 2: Strijd om Steenstad.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik ben zelf ook naar de sonic film geweest zo is sonic veel beter!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps