McPaterson's

Fast food restaurant aan huis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Door het coronavirus zijn in Schotland alle restaurants al weken gesloten. Dat geldt ook voor Mcdonald’s, het favoriete restaurant van de Britse kinderen Violet (9) en Arthur (6). Daarom besloten hun ouders een McDonald’s in hun achtertuin te bouwen!

Violet en Arthur hadden een deal met hun ouders: als ze hun eerste week op thuisschool goed hun best deden, mochten Violet en Arthur uit eten. De kinderen deden het goed op school en dus opende The Teeny Tiny Restaurant (Het Ini Mini Restaurant) haar deuren.

Omdat Violect en Arthur zo gek zijn van McDonald’s maakten hun ouders een eigen Mac: McPaterson’s. Bestellen kon in de keuken en het Happy Meal werd opgepeuzeld in het tuinhuisje. Hoe dat eruitzag? Dat zie je in het filmpje hieronder.

Iedere zaterdag anders

Het restaurant opent iedere zaterdag haar deuren voor Violet en Arthur en iedere keer is het thema anders. Naast McPaterson’s is The Teeny Tiny Restaurant ook al eens een Mexicaans en een Indisch restaurant geweest.

Anderen lazen ook: Spoken tegen het coronavirus.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat is zo leuk!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps