Trots wordt de beker in handen genomen.

Feest in Amsterdam: Ajax wint KNVB-beker

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

Ajax heeft afgelopen zondag de KNVB Beker gewonnen! De wedstrijd werd gespeeld in De Kuip, het voetbalstadion in Rotterdam, waar ze Willem II met 0-4 versloegen. Doelpuntenmakers waren Daley Blind, Klaas-Jan Huntelaar (2x) en Rasmus Kristensen.

Deze bekerwinst is de eerste sinds 2010, er is dus heel lang op gewacht. En dat was duidelijk te zien tijdens de wedstrijd. Wij zetten de hoogtepunten van deze overwinning op een rijtje.

Klaas-Jan Huntelaar viert zijn goal. Aanvaller Klaas-Jan Huntelaar weet er met een prachtig doelpunt al snel 0-2 van te maken.

Willem II keeper Timon Wellenreuther tijdens de wedstrijd.Willem II keeper Timon Wellenreuther lijkt er weinig vertrouwen in te hebben.

De Ajax spelers vieren alvast een feestje in de kleedkamer.

Trots wordt de beker in handen genomen. Trots wordt de beker in handen genomen: dit is de negentiende keer dat Ajax de KNVB beker wint. Spot jij het foutje in de tekst op het podium?

Frenkie de Jong tijdens de wedstrijd. Frenkie de Jong, de middenvelder van Ajax die binnenkort de overstap maakt naar Barcelona, was duidelijk opgelucht met de overwinning. 'Het is mooi wat we mee mogen maken, een goed steuntje in de rug.'

Jordens Peters is duidelijk teleurgesteld.

Feest vieren

Een dag vol met emoties, dus. Feest voor de ajacieden, teleurstelling voor de Willem II supporters. De week begint in ieder geval mooi voor Ajax: aankomende woensdag spelen ze in de halve finale tegen Tottenham Hotspur. We zijn benieuwd wie er dan feest mag gaan vieren!

Anderen lazen ook: Feest in Rotterdam: Feyenoord wint KNVB Beker, PSV kampioen van Nederland

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps