Dansjes

Feesten in Fortnite, zónder wapens

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Anderen neerschieten om een potje Fortnite te winnen? Erg gezellig is dat niet, vinden ook de makers. Daarom werken ze aan een versie zonder wapens, waarbij je samen een feestje bouwt.

In Fortnite word je met honderd mensen op een eiland gedropt en moet je ervoor zorgen dat je als enige overblijft. Hoe? Door anderen neer te schieten. Daarbij zie je geen bloed of doden, maar vredig is het ook niet. Dat kan vriendelijker, vonden ook de makers van de game. Daarom werken ze er aan een nieuwe modus waarin je niet schiet, maar een feestje bouwt.

Fortnite Party Royale

Gamers ontdekten de nieuwe Party Royale-modus in de programmeercode van het spel. Het gaat om een heel nieuw eiland waarop je met vrienden kunt feesten en spelletjes kunt spelen. Het is nog niet bekend wanneer je deze feestversie ook echt kunt gaan spelen.

Live concerten

Feesten in Fortnite is niet helemaal nieuw. Wie wint, kan een van de vele overwinningsdansjes doen. En een week geleden kon je ook al met vrienden feesten in in het spel. Toen gaf rapper Travis Scott vijf concerten in de game.

Anderen lazen ook: Het WK Fortnite in (opvallende) cijfers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

fortnite is gewoon cool dus ooooooo

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps