Pexels

Fietsende dief overvalt bank op... teenslippers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Wie denkt aan een bankoverval denkt aan bivakmutsen, zwarte kleding en een vluchtauto. Een man uit Berlijn besloot het helemaal anders aan te pakken. Hij pleegde twee bankovervallen op zijn teenslippers en vluchtte op zijn fiets!

De domme dief begon zijn rooftocht dinsdagochtend. Klapperend op zijn teenslippers wist hij een bankoverval te plegen in de Berlijnse wijk Schöneberg. Met een flinke buit in zijn tas vluchtte hij vervolgens op zijn fiets naar een tweede bank. Ook hier probeerde hij een overval te plegen. Deze mislukte, waarna hij zich vlug uit de voeten maakte en zonder geld op zijn fiets sprong.

Gepakt

De overvaller moet een snelle fietser geweest zijn, want hij wist allebei de keren te ontkomen. Maar de actie werd vastgelegd door beveiligingscamera’s. En doordat de man geen bivakmuts droeg kwam de politie hem snel op het spoor. Een arrestatieteam kon de overvaller uiteindelijk vanmorgen in zijn huis arresteren. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld de man precies heeft gestolen.

Anderen lazen ook: Dieven met spijt geven zichzelf aan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps