Foto: YouTube

Filmpje: advocaat krijgt kattenfilter niet uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Veel mensen werken al maanden thuis, maar dat loopt nog steeds niet bij iedereen gesmeerd. Dat bewees de Amerikaanse advocaat Rod Ponton deze week. Tijdens een hoorzitting had hij per ongeluk een kattenfilter over zijn gezicht geplakt.

De advocaat uit de Amerikaanse staat Texas werkte op de laptop van zijn secretaresse. Zij had het filter nog aanstaan en de advocaat kwam dus zonder het te weten als kat in beeld. Als hij wat zei bewoog de snuit of rolden de ogen op en neer. 'Ik geloof dat je een filter hebt ingeschakeld. Wellicht zou je even naar de video-instellingen kunnen kijken', probeerde de rechter nog. Maar de advocaat begreep er niks van. Met een zenuwachtige stem zei hij: 'Ik ben hier live, ik ben geen kat. Mijn assistent probeert mij te helpen.'

Viral filmpje

Na een tijdje lukte het om het filter weg te krijgen en verscheen het gezicht van de advocaat in beeld. Op internet gaat het filmpje inmiddels viral. De rechter die ook aanwezig was bij de online hoorzitting plaatste het filmpje met een waarschuwing op Twitter. 

Benieuwd naar het filmpje? Die kun je hieronder bekijken.

Anderen lazen ook: Vera over kattenfilters.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook