keaton

Filmpje gepeste jongen gaat viral

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een filmpje waarin een Amerikaans jongetje huilend vertelt over zijn pestkoppen gaat viral.  

Op de video is te zien hoe de Amerikaanse Keaton verdrietig in de auto van zijn moeder stapt. Tijdens de lunchpauze zou hij zijn bekogeld met melk en vleeswaren. Ook hadden zijn klasgenoten hem gepest met zijn uiterlijk. Ze maakten gemene opmerkingen over zijn neus. En noemden de littekens, die Keaton heeft door een tumoroperatie, lelijk. 

In het filmpje hieronder zie je hoe Keaton zijn verhaal vertelt (het is wel in het Engels):

Pestkoppen

De jongen vraagt zich af waarom mensen elkaar pesten. En wat de pestkoppen hiermee willen bereiken. Ook vertelt hij dat hij niet de enige is, maar dat er meer kinderen gepest worden. Tegen deze kinderen zegt hij dat ze sterk moeten blijven. 

Hollywoodsterren

De moeder van Keaton plaatste het verhaal van haar zoon op Facebook. En inmiddels is het filmpje al meer dan 20 miljoen keer bekeken. Rapper Snoop Dogg postte de video op zijn Instagram en schreef: ‘Hey kleine man, ik ben je vriend voor het leven. Stuur mij een berichtje en dan gaan we hierover praten. Dat is de enige manier om haat te verslaan.’ Naast Snoop Dogg reageerde ook bekende Hollywoordsterren Eva Longoria, Dr. Phil en Victoria Beckham op het verhaal van Keaton.

Stopgezet

De moeder van Keaton kwam later zelf op een minder goed in het 'nieuws'. Op haar Facebook zouden racistische teksten staan. En ze zou haar zoon gebruiken om geld in te zamelen. Er is nu al meer dan 50.000 euro opgehaald om Keaton bijvoorbeeld naar een goede school te kunnen sturen. Die inzamelactie is stopgezet na de vervelende berichten over Kimberly. Er wordt nu eerst contact om er zeker van te zijn dat het geld naar iets goeds voor haar zoon gaat. Nu maar hopen dat Keaton hier niet nog meer door gepest wordt.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Slimme tips tegen pesten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Viral? deze video heeft maar 25K views en dat noemen jullie viral?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.