cassettebandje

Filmpje: Kinderen begrijpen niks van gadget uit jaren '80

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Ken jij het cassetebandje? Deze jongens uit Engeland krijgen er eentje van hun vader. Maar hoe je ermee naar muziek luistert, dat snappen ze niet helemaal.

Het cassetebandje was de voorloper van de CD en werkt met een magneetbandje. Door de cassette in een recorder te doen, draait het magneetbandje rond en kun je het afluisteren. 

Hoe werkt het?

In de jaren '80 en '90 luisterde bijna iedereen op deze manier naar muziek. Weet jij hoe dat werkt? De Britse jongens Archie (12) en Oscar (10) komen er maar niet achter. Ze houden het zelfs bij hun oren! En dat vinden hun ouders erg grappig.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Filmpje: Boo Boys maakt videoclip voor Syrische kinderen of Kassa! Kinderen krijgen miljoenen terug van tabletbedrijf.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

mijn opa heeft ook nog van die dingen het is best grappig dat ze niet weten wat het is Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.