Dumpert

Filmpje: nette dief steelt én brengt fietsenrek terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Ben jij weleens je fietssleutel kwijtgeraakt? Dikke kans dat je de man in dit filmpje dan begrijpt. Hij raakte zijn sleutel kwijt en besloot het hele stalen fietsenrek mét fiets mee naar huis te nemen. De volgende dag bracht hij het hek netjes terug.

De video van de grappige boeven-actie gaat inmiddels viraal op internet. In het filmpje zie je hoe de man het fietsenrek met veel moeite op zijn fiets probeert mee te nemen. Daarna wordt het gat gefilmd waar het rek eerst in de grond zat. In het volgende filmshot is te zien hoe de man de volgende dag op de grond zit om het fietsenrek weer netjes terug in de grond te zetten. Dit keer zonder fiets! Waarschijnlijk heeft hij thuis het slot van de fiets gezaagd óf heeft hij zijn sleutel weer gevonden.

Gemeente

Ook de gemeente Raalte, waar het fietsenrek stond, heeft de video bekeken. Ze zijn blij dat de man het fietsenrek heeft teruggebracht. ‘We hebben even gekeken hoe het erbij lag en het zag er eerlijk gezegd netjes uit', vertelt een woordvoerster van gemeente tegen het AD. ‘We laten het daarom hierbij zitten en hopen maar dat hij de volgende keer nog weet waar hij zijn fietssleutel laat.’

Hier kun je de video bekijken:

Anderen lazen ook: Bijtende broekpoepende dief opgepakt.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook