YouTube

Filmpje: stuntpiloot maakt noodlanding op snelweg

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Zenuwslopend! Een Amerikaanse stuntpiloot maakte met zijn vliegtuigje halsoverkop een noodlanding. En dat deed hij…. op een snelweg.

Het moeten spannende minuten zijn geweest. Gelukkig wist de piloot het eenmotorige vliegtuigje zonder problemen tussen het rijdende verkeer te laten landen. Het voertuig reed langzaam tussen de auto’s door om uiteindelijk tot stilstand te komen op de vangrail. Bij de noodlanding raakte niemand gewond.

Stalen zenuwen

Het is nog niet duidelijk waarom de piloot een noodlanding moest maken. Het is een zeer ervaren vlieger die meerdere prijzen heeft gewonnen met zijn stunts. Hierdoor heeft hij waarschijnlijk stalen zenuwen die van pas kwamen tijdens de spannende landing…

Bekijk hier het filmpje van de noodlanding:

 

Anderen lazen ook: Vliegtuig dat nergens heen vliegt snel uitverkocht.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Het ziet er gevaarlijk uit zeg

Wow, Zij Hebben Echt Geluk Want Een Auto Had Hun Kunnen Aanrijden. Rentweg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.