ANP

Foto’s: Nederlanders massaal aan het schaatsen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Heb jij je schaatsen al uit het vet gehaald? Dan ben je niet de enige! Veel Nederlanders bonden vandaag de ijzers onder voor een tochtje op het ijs. 

Niet op alle plekken in Nederland is het ijs dik genoeg om te schaatsen. Maar in het Friese Sneek werd vandaag fanatiek geschaatst. Wil jij weten waar je bij jou in de buurt kan schaatsen? Check dan deze website voor tips. 

ANP

Schaatsen op de Hofvijfer

Ook op de Hofvijver in Den Haag wordt druk geschaatst. Zie je dat torentje op de foto? Dat is het kantoor van Mark Rutte! 

ANP

De reddingsbrigade op het ijs

De reddingsbrigade is de komende dagen op veel bevroren plassen te vinden. Op deze foto zoeken ze in een wak bij de Loosdrechtse Plassen. Gelukkig werd er niemand in het wak gevonden. Wil jij weten hoe je veilig kunt schaatsen? Kijk dan hier.

ANP

Drone

Deze mooie foto werd gemaakt in Zuiderwoude. Een drone vloog over het ijs heen om een kiekje te maken. En dat ziet er bizar uit!

ANP

Drukte

Door alle schaatsfanaten is het een drukte van jewelste op de wegen naar de Loosdrechtse Plassen. Iedereen wil zo snel mogelijk het ijs op. Verkeersleiders proberen de stroom auto’s te helpen om een plekje te zoeken.

ANP

Anderen lazen ook: 6 tips om veilig het ijs op te gaan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook