Foto: ANP

Foto's: Huizen te huur voor kerstfans en -haters

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Ben jij dol op de stokoude, maar heerlijke kerstfilms van Home Alone? Of heb je juist iets minder met het feest en ben je fan van kersthater de Grinch? In beide gevallen heb je geluk. De huizen uit die twee films staan te huur. En dus kun jij even wegdromen bij de foto's.

Het huis van Kevin

In het enorme huis vol met kerstsokken, kerstbomen en alle versiering waar echte kerstfans op zitten te wachten, bracht Kevin de tijd voor de feestdagen in zijn eentje door. Zijn ouders en broer zijn op reis naar Parijs en zijn hem vergeten. Ondertussen krijgt Kevin te maken met twee inbrekers, waardoor hij zich niet hoeft te vervelen. Dat feestelijke huis staat in destaat Illinois in de Verenigde Staten en dat staat nu te huur op Airbnb. Dat heeft de acteur die broer Buzz speelt in de film geregeld. 'Ik zou graag eens mijn ouderlijk huis, zelfs mijn pizza, met jullie willen delen', zegt hij daarover. Daarom konden vier fans deze week een nachtje in het huis doorbrengen. 

Zo ziet het kersthuis eruit:

Het huis van de Grinch

Heb je een hekel aan kerst? Dan is de grot van de Grinch misschien iets voor jou. Dat groene monster heeft ook een grafhekel aan het feest. Zo erg, dat hij in de film eens probeerde alle kerstversiering te stelen. Voor iedereen die kerst net zo haat als hij, zet hij dit jaar zijn grot te huur. Die ligt in het midden van nergens, ergens in Utah. Voor iets meer dan vijftien euro per nacht mag je in zijn bed slapen, op zijn orgel spelen en zijn groene wollige sokken passen. Laat je slee thuis, maar neem je eigen eten mee, staat erin de advertentie. En internet is er niet, want daaraan heeft de Grinch bijna net zo’n hekel als aan kerst. ‘Geniet van je verblijf’, schrijft hij. ‘Of niet. Maakt mij niet uit.

In de foto hierboven zie je de buitenkant van de grot. Hieronder zie je de inrichting van het groene monster.

Foto Zuma Press
Foto Zuma Press
Foto Zuma Press

Anderen lazen ook: Zijn dit de domste inbrekers ooit?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook