ANP

Foto's: Oranje niet naar het WK en Robben stopt ermee

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het is definitief: Oranje doet in 2018 niet mee met het WK in Rusland. Het elftal won gisteravond de wedstrijd tegen Zweden, maar plaatste zich niet.

De kans was klein, dat wisten ze van tevoren. Het Nederlands Elftal moest de kwalificatiewedstrijd tegen Zweden winnen met zeven doelpunten verschil om nog kans te maken op het WK. Ze kwamen 'maar' tot 2-0. Beide goals werden gemaakt door sterspeler Arjen Robben.

voetbal

voetbal

voetbal

Robben stopt

Na afloop van de wedstrijd liet de maker van de twee goals weten dat hij stopt bij Oranje. Robben is nu 33 jaar en wil alleen nog maar wedstrijden voor zijn club Bayern München spelen.

voetbal

voetbalArjen Robben samen met zijn zoontjes na afloop van de wedstrijd.

Een minuut stil

De wedstrijd werd gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden voor Eberhard van der Laan. De burgemeester van Amsterdam overleed donderdag.

voetbal

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Steeds meer meisjes op voetbal of Nieuwe voetbalregels voor kinderen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

jammer dat arjen stopt#huilen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jammer dat Robben stopt
Duimomlaag ! Het was mijn lievelingsspeler

ja zeker het was een topspeelster

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.