Foto: Stijn Rademaker

Foto's: Winterweer in Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Veel mensen dachten dat het een 1 april-grap zou zijn: na een paar zonnige dagen, zou er sneeuw aankomen. Een grap was het dus niet: Op sommige plaatsen in Nederland was het vandaag echt wit. Bij jou niet? Dan kun je met deze foto's toch even meegenieten.

Foto: Hollandse HoogteVooral in het midden en in het oosten van Nederland viel sneeuw. En dat op de laatste dag van maart!

Foto: Stijn RademakerEn dat ziet er best mooi uit, toch?

Foto: Rob EngelaarNiet iedereen is blij met het koude weer. Door de vorst dreigen oogsten van groente en fruit te mislukken. Voor de zekerheid worden boomgaarden warm ingepakt, zoals hier in de Brabantse plaats Mierlo.

Foto: GinopressDeze kinderen waren wél blij met de witte laag. Ze hielden zelfs een sneeuwballengevecht. Dat kan morgen misschien ook nog: vandaag en de komende nacht wordt op meer plekken sneeuw verwacht. Het blijft wel oppassen geblazen: omdat het glad kan zijn, heeft het KNMI code geel afgegeven.

Anderen lazen ook: Depressie, hoos, wat betekenen deze weerwoorden?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook