Sint Maarten Orkaan Irma

Foto's: zo ziet Sint-Maarten er na orkaan Irma uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het is een ontzettende puinhoop op Sint-Maarten. Het eiland werd woensdag getroffen door een heftige storm, orkaan Irma.

Sint-Maarten is een eiland in de Caraïbische Zee en hoort bij Nederland. Het gebied heeft nog nooit zo'n zware storm meegemaakt. Er waren windstoten van bijna 300 kilometer per uur. Orkaan Irma raasde bijna vier uur lang over het eiland. Volgens premier Mark Rutte hebben de bewoners van Sint-Maarten vooral voedsel, water en veiligheid nodig. Op de foto's hieronder is de schade goed te zien.

Sint Maarten orkaan Irma

Sint Maarten orkaan Irma

Sint Maarten orkaan Irma

Sint Maarten orkaan Irma

Sint Maarten orkaan Irma

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Dominique (12) uit Houston vertelt over storm en regen of Woesj: plafond school stort in door storm.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Mijn oom en tante wonen op Sint Maarten en we hebben contact met ze kunnen hebben. Ik weet dat dat bijna niet voorkomt en wij hebben al drie keer kunnen bellen. Daar ben ik superblij mee.

Ik vind het heel erg voor de mensen in Sint-maarten, als het kon zo ik ze helpen maar helaas gaat het niet want ik zit nog op school Vraagtzichaf *maar ik leef echt mee met de mensen die daar nu wonen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.